Psihoterapevtsko svetovanje prek elektronske pošte

Psihoterapevtsko svetovanje preko elektronske pošte je namenjeno posameznikom, ki ne potrebujejo vključitve v psihoterapevtski proces, ki se srečujejo s prehodnimi težavami ali dilemami in bi potrebovali osvetlitev problema ali drugačen pogled na težavno področje, mnenje strokovnjaka, oziroma nasvete za raziskovanje ozadja težave, odkrivanje vzrokov in napotke za samostojno pot proti končni rešitvi. 

Sama imam precej izkušenj s psihoterapevtskim svetovanjem, tako v individualni obliki preko elektronske pošte, kot tudi na raznih portalih (Med.over.net, Mojaleta.si) ter v tiskanih medijih (Slovenske novice, Ona).

Takšno svetovanje poteka v obliki pisane besede, vašega opisa težave ali dileme ter mojega odgovora na napisano (v obliki nasvetov, nadaljnih vprašanj, napotkov za razmislek, vedenjskih priporočil, priporočil glede ustrezne literature, ki bi lahko bila v pomoč…), kateremu sledi vaš odziv ter ponovna vprašanja. Tako, kot pri osebni terapiji, velja dogovor o zaupnosti vaših podatkov. Cena ene seanse, ki vključuje branje vašega pisma, tehten premislek o ustreznem pristopu ter odgovor v roku tedna dni v minimalnem obsegu ene strani v Wordu, je 60 €. Za vse podrobnejše informacije, me, prosim, kontaktirajte preko telefona ali elektronskega naslova.

Pisana beseda in takšna oblika svetovanja ima svoje prednosti, ni pa odveč poudariti, da takšna oblika svetovanja ne more nadomestiti psihoterapevtskih srečanj ter osebnega stika med klientom in psihoterapevtom.

Za vse nadaljne informacije, me, prosim, kontaktirajte preko telefona ali elektronskega naslova.