Program super mama

Je res, da materinstvo najbolj osreči žensko? Je res, da je v nosečnosti potrebno jesti za dva? Je res, da otrok zbliža partnerja? Je res, da so v nosečnosti počepi prepovedani? Je res, da te materinstvo spremeni? In če te-kako?
Na takšna in drugačna vprašanja odgovarjamo na programu SUPER MAMA (https://www.facebook.com/Super-Mama-101072018030715/), ki je namenjen nosečnicam, mamicam, pa tudi vsem tistim, ki načrtujejo ali si želijo to postati. Program zajema psihološki in telesni pogled na nosečnost in materinstvo, oziroma 5 stebrov, ki prinašajo ravnovesje in psi-hofizično zdravje. V psihološkem delu obravnavamo vidik ženske, vidik matere in vidik njenih spreminjajočih se odnosov, v telesnem pa se posvečamo prehrani in telesni vadbi, najustreznejši za nosečnice in mamice. Poleg teoretičnega znanja o vsem naštetem, program vključuje tudi praktični del, v katerem bomo prek koristnih vaj raziskovali sebe, se naučili tehnik sproščanja, priprave ustrezne prehrane ter izvajanja pravilnih vadbenih tehnik.
 
 
Program vodita Alja Fabjan, integrativna psihoterapevtka in doktoradka zakonske in družinske terapije in Miha Primožič, spe-cialist športne prehrane, osebni trener in inštruktor za nosečniško in poporodno vadbo.
Za vse podrobnejše informacije, me, prosim, kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.